Всі рубрики

 

  

 

Феміда «в контакті».

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» створило соціальну мережу «Феміда» — інтернет-ресурс для спілкування законників та інших працівників суду.

«Феміда» — це аналог соціальної мережі, вона закрита й захищена, використовуватиметься лише суддями та працівниками суду. Мережа дозволить кожному користувачу в режимі он-лайн обмінюватися інформацією, обговорювати тему діловодства, програмного забезпечення. Цей ресурс дозволить вивести зовсім на інший рівень спілкування між судами всіх інстанцій та юрисдикцій.

На переконання авторів та розробників, створення такої соціальної мережі сприятиме покращенню комунікації. До речі, «Феміду» вже протестували й незабаром володарі мантій зможуть оцінити її переваги.

У планах ДП «Інформаційні судові системи» ще один напрямок роботи — запровадження практики використання відеоконференцзв’язку, який допоможе як пришвидшити розгляд справ (сторони братимуть участь у судовому засіданні, навіть якщо перебуватимуть далеко від суду), так і проводити дистанційне навчання законників та працівників апарату суду одночасно в багатьох містах.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________