Всі рубрики

 

  

 

Апостиль в Укрдержреєстрі.


Державна реєстраційна служба України отримала повноваження щодо проставлення апостиля на виписках та витягах з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (далі – Реєстр). Так, апостиль проставляється на вимогу особи, яка підписала документ, або будь-якого пред’явника документа.
Для проставлення апостиля необхідно подати до Укрдержреєстру заяву встановленої форми, виписку або витяг з Реєстру, документ, що підтверджує внесення плати за проставлення апостиля, або документ, що підтверджує право на звільнення від плати.
Плата за проставлення апостиля для фізичних осіб – підприємців складає 3 неоподатковувані мінімуми доходів громадян (51 грн.); для юридичних осіб – 5 нмдг (85 грн.).
Прийом документів для проставлення апостиля та їх видача здійснюється у понеділок, середу, п’ятницю з 10.00 до 13.00 години за адресою: м. Київ, вул. М. Раскової, 15.
Термін розгляду документів, поданих для проставлення апостиля на виписках та витягах з Реєстру складає 5 робочих днів, у разі необхідності отримання зразка підпису, відбитка печатки або штампа, додаткової інформації або роз’яснень – 20 робочих днів.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________