Всі рубрики

 

  

 

Навчальний семінар у Києві.



Триває цикл короткострокових навчальних семінарів, які згідно зі ст. 16 Закону України «Про нотаріат» проводять Нотаріальна палата України та Інститут підвищення кваліфікації працівників органів нотаріату. 20 грудня 2013 р. черговий навчальний захід пройшов у Києві; його слухачами стали понад 200 нотаріусів не лише зі столиці, але й з інших регіонів країни.


На семінарі висвітлювалися нагальні для нотаріальної спільноти питання, зокрема особливості поділу, виділу чи об’єднання земельних ділянок, оподаткування нотаріальної діяльності та взаємовідносин нотаріуса та клієнта. Доступно та цікаво зазначені теми розкрили фахівці відповідних галузей: заступник директора департаменту Державного земельного кадастру Державного агентства земельних ресурсів України Ігор Славін, заступник директора департаменту – начальник управління контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб департаменту оподаткування фізичних осіб Міністерства доходів і зборів України Олександр Ревчук та старший викладач кафедри педагогіки та психології Київського університету туризму, економіки та права Світлана Гайничеру.


Важливо, що учасники семінару мали можливість не лише прослухати доповіді лекторів, а й отримати вичерпні відповіді на свої питання.


Семінари, що їх організовують Нотаріальна палата України та Інститут підвищення кваліфікації працівників органів нотаріату, користуються популярністю серед нотарів, адже несуть нові знання та сприяють підвищенню професійного рівня представників нотаріальної спільноти.


 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________