Всі рубрики

 

  

 

«Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» здійснило узгодження з регулятором міжнародної угоди з купівлі Dole Food Company, Inc.

 

«Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» здійснило узгодження з регулятором міжнародної угоди з купівлі Dole Food Company, Inc.

 

Команда антимонопольної практики київського та московського офісів «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» виступила юридичним консультантом в угоді з купівлі близько 60 % акцій американської Dole Food Company, Inc., найбільшого світового виробника фруктів і овочів, головою компанії, Девідом Мердоком, який уже володів близько 40 % акцій компанії.
Загальна сума угоди оцінюється в 1,6 млрд. доларів США. У результаті угоди 100 % акцій компанії Dole Food Company, Inc. стали належати компанії DFC Holdings, яка контролюється Девідом Мердоком. Закриття угоди відбулося в листопаді 2013 року.
З боку Бюро інтереси клієнта представляли юристи київського та московського офісів, включаючи Оксану Франко, Надію Дмитренко, Олену Козак, Ксенію Фірсову і Христину Кокіну під керівництвом Оксани Ільченко, партнера, керівника практики злиттів і поглинань та корпоративного права, а також антимонопольної практики київського офісу, а також Наталії Коростельової, партнера, керівника антимонопольної практики московського офісу Бюро.
Dole Foods Co. була створена в 1851 році на Гаваях (США). Компанія є світовим лідером у виробництві свіжих овочів і фруктів, а також заморожених продуктів харчування. Присутня в більш ніж 90 країнах, загальний штат співробітників по всьому світу складає майже 70 тисяч осіб. Штаб-квартира знаходиться в Уестлейк Вілладж (штат Каліфорнія).

 


 

Про Бюро
Юридичне бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» (ЄПАП) є найбільшою юридичною фірмою в СНД із офісами в Україні, Росії, Білорусі й асоційованими офісами у Великобританії та США.
Засноване в 1993 році, Бюро надає повний спектр юридичних послуг національному й іноземному бізнесу, органам державної влади, міжнародним організаціям і фінансовим інститутам на всій території СНД.

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________