Всі рубрики

 

  

 

Анна Огренчук - лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2013 ".



Анна Огренчук , керуючий партнер Юридичної групи LCF , визнана лауреатом XVIII загальнонаціональної програми "Людина року-2013 ». Щорічно програма відзначає найбільш видатних особистостей України , які досягли значних успіхів у найважливіших для держави сферах професійної і громадської діяльності.


За результатами всеукраїнського голосування, Анна Огренчук, відзначена як лауреат «Нової генерації року». Примітно, що за всю історію існування програми, Анна Огренчук стала першим практикуючим адвокатом приватної юридичної компанії, представленим у цій номінації.


За словами оргкомітету програми, «Нова генерація року» - це яскраві обличчя українського суспільства в різних сферах професійної діяльності, які є уособленням бездоганного професійного рівня, суспільної репутації та активної життєвої позиції нового покоління, чиї видатні досягнення отримали найвищий позитивний резонанс у суспільстві. За вісімнадцять років свого існування програма переконливо доводить, що урочиста церемонія визначення лауреатів та переможців - не просто парад знову засяяли зірок. Це - публічне вручення вірчих грамот народної довіри істинним патріотам і будівничим нової України .

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________