Всі рубрики

 

  

 

Верховна Рада України прийняла Постанову "Про Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів безпеки України"

 
 
 
 
 
 
Верховна Рада України постановила:

1. Схвалити Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів безпеки України Впродовж останнього часу ситуація на території Автономної Республіки Крим продовжує різко погіршуватись внаслідок введення Збройних Сил Російської Федерації.

"З огляду на гарантії безпеки, зафіксовані у Меморандумі про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (Будапештський меморандум), Верховна Рада України звертається до держав-сторін Будапештського меморандуму та міжнародних організацій із закликом вжити практичних заходів, спрямованих на забезпечення територіальної цілісності та безпеки України.

Верховна Рада України звертається до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучених Штатів Америки як країні-учасниць Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї з проханням виконати свої зобов’язання відповідно до його положень та застосувати усі можливі дипломатичні, політичні, економічні та військові заходи для негайного припинення агресії та збереження незалежності, суверенітету та існуючих кордонів України.

Верховна Рада України звертається  до Російської Федерації згідно з положеннями Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї із вимогою негайного виведення військ з території України та припинення агресії проти Української Держави та гарантування її територіальної цілісності та незалежності."

2. Голові Верховної Ради України направити текст Звернення Верховної Ради України до парламентів держав-гарантів безпеки України.

3. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Відповідний проект постанови зареєстровано за №4390.


 
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________