Всі рубрики

 

  

 

Валерія Лутковська візьме участь у прес-конференції «Гарантії професійних прав адвокатів в умовах розвитку демократичної України».

 

 

Сьогодні, 24 березня 2014 року, об 10:00 в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ відбудеться прес-конференція провідних адвокатів України на тему: «Гарантії професійних прав адвокатів в умовах розвитку демократичної України: міф чи реальність», у якій візьме участь Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська.

На прес-конференції провідні українські адвокати обговорюватимуть ситуацію щодо забезпечення професійних прав адвокатів в умовах діяльності нової влади.

Приводом для такого обговорення стало затримання Президента Асоціації правників України, відомого адвоката Дениса Бугая, яке було скоєно з грубим порушенням вимог статті 23 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». Більше того, інформація, яку слідство намагається отримати, є предметом адвокатської таємниці. Численні порушення закону в даному випадку свідчать про протиправність методів слідства стосовно Дениса Бугая з метою змусити його розкрити адвокатську таємницю і порушити Присягу Адвоката України. Створення такого прецеденту може створити реальну загрозу для адвокатури України та професійної діяльності кожного з адвокатів.

У заході також візьмуть участь: в.о. Голови Вищого кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури НААУ Олег Бєляєв; віце-президент Спілки адвокатів України, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області Петро Бойко; керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та партнери», Президент Асоціації адвокатів України Ольга Дмитрієва; Голова Ради адвокатів м. Києва Інна Рафальська; Віце-президент Асоціації юристів України, партнер АБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери в Україні» Олексій Резніков; адвокат, партнер АО AVERLEX, член Ради адвокатів м. Києва Віталій Сердюк.


З питань акредитації звертатись за тел.: 044 492-88-48 ( Ольга Тимохіна).


Прес-конференція відбудеться 24 березня об 10:00 за адресою: Київ, вул. Шамрила, 23.

Нагадаємо, 23 березня 2014 року Уповноважений з прав людини відкрила провадження у справі адвоката Дениса Бугая та звернулася до в.о. Генпрокурора з відкритим зверненням.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________