Всі рубрики

 

  

 

Адвокати з Європи готові надавати експертні оцінки та допомогу.

 

 

У Міністерстві юстиції України відбулася зустріч першого заступника Міністра юстиції України Наталії Севостьянової з представниками Ради адвокатських асоціацій та правничих товариств Європи, Міжнародної асоціації адвокатів та Європейської правничої фундації. «Ми готові надавати вам будь-які експертні оцінки та допомогу. Нам цікава позиція та плани Мін’юсту щодо законодавчих перспектив та актуальних проблем, які вам необхідно вирішувати», – зазначив Ритіс Йокубаускас, екс-заступник голови Ради адвокатських асоціацій та правничих товариств Європи, представник Комітету з питань розвитку адвокатської професії країн Центральної та Східної Європи.
«Наша позиція в питанні розвитку адвокатури є проактивною і ми виступаємо за підтримку адвокатського самоврядування», – наголосила Наталія Севостьянова.

За її словами, згідно з Програмою діяльності Кабміну, минулого року було створено робочу групу, яка напрацювала зміни до Закону про адвокатуру та адвокатську діяльність. За результатами наданих Радою Європи висновків законопроект було направлено для опрацювання та отримання пропозицій до Національної асоціації адвокатів України.

«Окрім законодавчих ініціатив, важливим для нас є надання населенню безоплатної вторинної допомоги з боку адвокатів», – зазначила перший заступник Міністра юстиції.

«Безоплатна вторинна правова допомога з липня цього року надаватиметься в цивільних та адміністративних справах. Міністерство юстиції сприяє підвищенню кваліфікації адвокатів: так, лише минулого року 1 тисяча 400 адвокатів мали змогу підвищити свою кваліфікацію. Зараз ми працюємо над стандартизацією якості надання безоплатної правової допомоги і максимально враховуємо тут позицію адвокатури», – повідомив присутнім Віталій Баєв, заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________