Всі рубрики

 

  

 

США передали матеріали про корупційні діяння Гонтаревої - Наливайченко.


 

Під час візиту президента України Петра Порошенка до США українській делегації було передано матеріали, що стосуються корупційних діянь вищих посадових осіб країни, зокрема голови Національного банку України Валерії Гонтаревої. Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" розповів колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє "Главком".


За його словами, американські партнери постійно вказують Україні на корумпованість її чиновників і під час закритої частини переговорів з українською делегацією передали їй пакет підтверджуючих документів.


"Ці матеріали стосуються таких посадових осіб. Насамперед, керівництво і глава Нацбанку, офшор, до якого має стосунок вона, її найближчі юристи, зокрема громадянин України Пасенюк. Вони додумалися, в тому числі на території Сполучених Штатів, використовувати вкрадені в Україні гроші через офшорну компанію, найнявши в Америці (фірму), щоб піарити успіхи українського уряду та глави Нацбанку", - заявив Наливайченко.


За словами екс-голови СБУ, громадськість повинна проконтролювати, щоб ці документи було передано в Україні для проведення розслідування.


Нагадаємо, Валерія Гонтарева у 2015 році отримала сукупний дохід у розмірі 26,8 млн гривень.



Джерело: www.gazeta.ua

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________