Всі рубрики

 

  

 

Нове обличчя центру з надання правової допомоги.



За результатами відкритого конкурсу директором Координаційного центру з надання правової допомоги призначений Олексій Бонюк.


Під час офіційного представлення міністр юстиції Павло Петренко зазначив, що Олексій Бонюк протягом останніх місяців успішно виконував обов’язки директора, тож зможе реалізувати складні завдання, які стоять сьогодні перед системою безоплатної правової допомоги.


«Я розраховую, що це дасть новий імпульс у співпраці як з міжнародними партнерами, так і в роботі самої системи. Сподіваюся, що 2018 рік стане роком якісно нового розвитку системи безоплатної правової допомоги», – зазначив пан Петренко.


Олексій Бонюк подякував за підтримку Міністерства юстиції, зазначивши, що права людини – це одна з найважливіших цінностей в суспільстві. «У нас багато справ попереду. Думаю, що наша спільна, командна робота доводитиме ефективність системи БПД, захищаючи права українських громадян», – наголосив новопризначений директор Центру.


Нагадаємо, конкурс на посаду директора Координаційного центру з надання правової допомоги проходив з 20 листопада 2017 р. за новою, вдосконаленою процедурою відбору, розробленою спільно з міжнародними партнерами та громадськими правозахисними організаціями, зокрема Міжнародним фондом «Відродження», Центром стратегічного захисту Харківської правозахисної групи, представниками Посольств Канади і США та Офісу Ради Європи в Україні.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________