Всі рубрики

 

  

 

Забудовника зобов’язано сплатити до місцевого бюджету пайовий внесок.



Установлено, що в 2015 р. між виконавчим комітетом Фастівської міської ради та Житлово-будівельним кооперативом укладено договір про пайову участь (внесок) замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури м. Фастів.


Так, відповідно до договору замовник будівництва зобов’язаний сплатити пайову участь (внесок) на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста в сумі майже 420 тис. грн. на рахунок Фастівської міської ради.


Відповідно до декларації про готовність об’єкта до експлуатації, зареєстрованої в Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Київській області, будівництво багатоквартирного житлового будинку в м. Фастів завершено і об’єкт прийнятий в експлуатацію.


Згідно договору про сплату пайового внеску вказана сума мала надійти на рахунок Фастівської міської ради, однак, кошти забудовником не сплачено, а міська рада самостійно не вживала заходів щодо їх стягнення.


Фастівська місцева прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами стягнути з забудовника на користь місцевого бюджету виниклу заборгованість.
Завдяки вжитим заходам Фастівської місцевої прокуратури поновлено порушені права органу місцевого самоврядування на отримання коштів пайової участі у розмірі майже 420 тис грн.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________