Всі рубрики

 

  

 

Трамп вирішив відкласти нові санкції проти Росії - WP.



Президент США Дональд Трамп відклав введення нових санкцій проти Росії, повідомляє The Washington Post з посиланням на кількох людей, знайомих з ситуацією.


Раніше про намір ввести обмеження вже 16 квітня заявляла постпред США в ООН Ніккі Хейлі.


Як пише WP, в неділю ввечері Трамп провів зустріч зі своїми радниками з національної безпеки і висловив невдоволення тим, що введення нових санкцій було офіційно анонсоване, бо він ще недостатньо їх вивчив.


На думку співрозмовників видання в адміністрації, Трамп навряд чи схвалить нові санкції проти Росії, "поки для цього не з'явиться відповідний привід".


Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс зазначила, що "в адміністрації вивчають можливість нових санкцій в найближчому майбутньому".


Співрозмовник WP в Білому домі розповів, що заява Хейлі була її особистою ініціативою і вона зробила помилку, "яку тепер необхідно усунути".


Нові санкції проти Росії були анонсовані як відповідь на підтримку Москвою режиму президента Сирії Башара Асада, якого звинувачують у застосуванні хімічної зброї під час війни в його країні. Збройні Cіли Російської Федерації з 2015 року беруть участь у бойових діях в Сирії на боці урядових військ і проурядових воєнізованих формувань. Москва заперечує застосування хімзброї армією Асада.



Джерело: www.nv.ua

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________