Всі рубрики

 

  

 

Справу щодо перешкоджання та грабежу журналістів телеканалу «ЗІК» направлено на новий судовий розгляд.



Установлено, що в 2015 р., журналісти телеканалу «Зік», перебуваючи в с. Лісники Києво-Святошинського району, здійснювали відеозйомку. Обвинувачений, перешкоджаючи законній діяльності журналістів, за попередньою змовою із двома невстановленими досудовим розслідуванням особами, відкрив двері автомобіля, в якому перебували журналісти, та застосовуючи насильство, посприяв іншій особі відібрати в них відеокамеру та відеореєстратор. Після цього, зловмисники сіли в автомобіль та залишили місце вчинення злочину.


Своїми умисними діями зловмисники завдали матеріального збитку журналістам на суму понад 70 тис. грн.


За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.


Ухвалою Києво-Святошинського районного суду Київської області від 7 лютого 2018 р. вказане кримінальне провадження закрито.


Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, прокуратура Київської області внесла апеляційну скаргу, за результатом якої ухвалу суду першої інстанції скасовано, а справу направлено до суду першої інстанції для розгляду по суті.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________