Всі рубрики

 

  

 

МВС запустило нову онлайн-послугу для автовласників.



Власники авто зможуть призначати належного користувача через смартфон.


Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ повідомляє, що для водіїв в Україні запустили нову безкоштовну послугу онлайн. Про це інформує прес-служба відомства.


В електронному кабінеті водія з’явилася нова безкоштовна послуга «Керування належним користувачем». Онлайн-сервіс доступний на сайті та на Урядовому порталі у розділі «Електронні послуги».


За допомогою цієї послуги українці отримали змогу призначити належного користувача на авто, щоб у разі автоматичної фото- або відеофіксації порушень ПДР штрафи отримувала особа, яка користується автомобілем, а не його власник.


«Належний користувач — це особа, яка на законних підставах користується транспортним засобом, що їй не належить. Можливість зазначати належного користувача транспортного засобу (ТЗ) стане в нагоді автомобілістам у зв’язку з появою нових правил та налагодженням системи фото- і відеофіксації та паркування. Адже нести відповідальність за свою поведінку на дорозі має безпосередньо водій авто, а не його власник (отримувати сповіщення про нові штрафи, сплачувати їх тощо)»,— йдеться у повідомленні МВС.


Зазначимо, онлайн-послуга є безкоштовною. Стати належним користувачем може людина, яка є власником національного посвідчення водія або посвідчення водія іноземної держави.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________