Всі рубрики

 

  

 

Тарифи на реєстри

Відповідно до недавнього наказу міністра юстиції Миколи Оніщука було запроваджено тарифи за вчинення дій із Спадковим реєстром, Єдиним реєстром довіреностей і Єдиним реєстром спеціальних бланків нотаріальних документів. Відтепер за внесення до Спадкового реєстру одного реєстраційного запису про посвідчення, зміну або дублікат заповіту з видачею про це витягу буде стягуватися плата в розмірі 46,75 грн із урахуванням ПДВ. За внесення до Спадкового реєстру одного реєстраційного запису про посвідчення або дублікат спадкового договору; свідоцтво або дублікат свідоцтва про право на спадщину з видачею про це витягу доведеться сплатити 34 грн. Якщо ж необхідно перевірити наявність чи відсутність заповіту за заявою спадкоємця за законом (якщо така перевірка не пов’язана з відкриттям і веденням спадкової справи) з видачею про це витягу необхідно буде сплатити також 34 грн. Щодо Єдиного реєстру довіреностей, то Міністерство юстиції встановило такі тарифи:
  • за реєстрацію однієї довіреності (у тому числі дубліката довіреності) в Єдиному реєстрі довіреностей із видачею про це витягу – 34 грн з урахуванням ПДВ;
  • за перевірку справжності довіреності (у тому числі дубліката довіреності) за даними Єдиного реєстру довіреностей, не пов’язану з вчиненням нотаріальних дій, з видачею про це повного витягу – 34 грн з урахуванням ПДВ;
  • за перевірку справжності довіреності (у тому числі дубліката довіреності) за даними Єдиного реєстру довіреностей, не пов’язану з вчиненням нотаріальних дій, з видачею про це скороченого витягу – 25,5 грн з урахуванням ПДВ.
До того ж за 1 грн відтепер перевірятиметься справжність спеціального бланка нотаріальних документів за даними Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів. Крім того, Мін’юст затвердив нові тарифи за надання послуг з користування Єдиним реєстром заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Реєстром прав власності на нерухоме майно. Відтепер за видачу одного витягу про наявність/відсутність заборони й арешту нерухомого майна з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна необхідно сплатити 51 грн з урахуванням ПДВ, а за видачу одного витягу про наявність/відсутність арештів нерухомого майна – 72,25 грн. За надання витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно має бути сплачено 72,25 грн. Такий же тариф встановлено й за надання витягу з Реєстру прав власності на нерухоме майно.
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________