Всі рубрики

 

  

 

В Одесі пройшли Рішельєвські академічні читання

Кабінет Міністрів України  розпорядився щорічно у вересні в м. Одесі проводити Рішельєвські академічні читання за участю Міністерства освіти та науки та Національної академії наук з метою обговорення питань реформування держслужби та служби в органах місцевого самоврядування.
Цим же розпорядженням Кабмін визначив склад організаційного комітету з підготовки та проведення читань, у якому, в тому числі, Віце-президент Національної академії правових наук (заступник голови Оргкомітету), заступник міністра юстиції України, Президент Одеської національної юридичної академії. Цього річ тема читань була визначена як  «Модернізація державного управління, державної служби та кадрової політики».
Метою форуму було обговорення стратегічних документів, пов'язаних з визначенням політико-правових інструментів реформування системи державних органів, державного управління у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Читання проходили 15-17 вересня ц.р. на базі Одеської юридичної академії. До слова, внаслідок реорганізації на згідно указу Президента відтепер заклад іменується  Національним університетом «Одеська юридична академія»
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________