Всі рубрики

 

  

 

ДСА перерозподілила державні видатки

Кабінет міністрів схвалив розпорядження «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених у 2011 році Державній судовій адміністрації» повідомляє прес-служба Кабміну. У 1 пункті розпорядження йдеться: «Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених у 2011 році Державній судовій адміністрації у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків шляхом зменшення обсягу видатків споживання та збільшення обсягу видатків розвитку за програмами:
  • здійснення правосуддя місцевими господарськими судами - на 3.8 тис. гривень;
  • здійснення правосуддя апеляційними судами - на 47,5 тис. гривень;
  • здійснення правосуддя місцевими судами - на 2736,49 тис. гривень;
  • здійснення правосуддя апеляційними господарським судами - на 118,5 тис. гривень (у тому числі оплата праці – 110 тис. гривень);
  • здійснення правосуддя апеляційними  адміністративними  судами - на 74,6 тис. гривень;
  • здійснення правосуддя місцевими адміністративними судами - на 6938,03 тис. гривень.
Передбачається, що реалізація зазначеного розпорядження надасть можливість частково погасити кредиторську заборгованість видатків розвитку територіальних управлінь Державної судової адміністрації, забезпечити функціонування автоматизованої системи документообігу. Також планується забезпечити суди належними приміщеннями, меблями для залів судових засідань та комп’ютерною технікою. Представники Уряду переконують, що реалізація розпорядження не потребуватиме додаткових видатків з державного бюджету.
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________