Всі рубрики

 

  

 

Хорошковський мінфін.

Головним фінансистом країни став Валерій Хорошковський. Відповідним Указом Президент України призначив його на посаду міністра фінансів. Попередній очільник відомства Федір Ярошенко звільнився з посади за власним бажанням, після того, як Віктор Янукович розкритикував Закон про державний бюджет України на 2012 рік та наполіг на його переробці.

Новий голова мінфіна переконує, що на разі фінансові параметри головного гаманця держави є узгодженими, в тому числі і з МВФ, проте якщо з’являться додаткові ресурси, зокрема інша ціна на газ, це буде приводом для перегляду бюджету, відмітив новий міністр.

Загалом, перед Валерієм Хорошковським Президент поставив три задачі на найближче майбутнє. Передусім - збалансування державного бюджету, друге – реформування вітчизняної фінансової системи і третє – позбавитися від корупції, в першу чергу у бюджетному фінансуванні.

Міністр фінансів – це вже друга урядова посада Валерія Хорошковського. До цього 43 – річний чоловік очолював Службу безпеки України. На початку 2000 – х був керівником Міністерства економіки. Також за плечима пана Хорошковського – керівництво Державною митною службою та Анти терористичним центром при СБУ. Новоспечений міністр фінансів має дві вищі освіти - юридичну та економічну, володіє ступенями доктора економічний наук та професора.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________