Всі рубрики

 

  

 

Кращі нотарі отримали за заслуги.

Українська нотаріальна палата урочисто відзначила лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Кращий нотаріус року». Організатори святкового дійства зібрали в київському готелі «Експрес» найбільш шанованих представників нотаріату з усієї України, які виконують свої обов’язки на високому рівні та роблять вагомий внесок у розвиток та вдосконалення цієї професії.

Відкривала свято президент УНП Людмила Павлова, яка у своєму вітальному слові наголосила на важливій ролі щоденної кропіткої праці кожного нотаріуса та закликала колег і надалі лишатися на висоті, демонструючи високий професіоналізм та відповідальне ставлення до своїх обов’язків. Подальших успіхів у професійній діяльності нотаріусам також побажали голова Союзу юристів України Валерій Євдокимов, відповідальний секретар Союзу юристів Олександр Кваснєвський та виконавчий директор спеціалізованого об’єднання адвокатів з іноземних справ «Української правничої колегії» Дмитро Крамаренко.

Від імені Міністерства юстиції України до нотарів, які з’їхались з різних куточків України, звернулася директор Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Мін’юсту Катерина Чижмарь. Вона обдарувала нотаріусів низкою компліментів, зазначивши, що їхня спільнота є яскравим взірцем сильного корпоративного духу та взаємопідтримки. Зусилля та напрацювання нотаріальної спільноти вже мають вагомі результати, одним з яких є розроблений законопроект «Про внесення змін до Закону «Про нотаріат». Пані Чижмарь повідомила, що зараз цей документ проходить одну з завершальних стадій – він вже підписаний у Міністерстві економіки та Міністерстві фінансів, і Департамент нотаріату очікує, що у березні він з’явиться у Верховній Раді, а вже там перетвориться на закон. Катерина Чижмарь пообіцяла, що цей документ забезпечить якісно нові підходи до професійної діяльності, статус нотаріуса буде визначено чіткіше, ніж зараз, а нотаріальні дії – впорядковані, зрозумілі й чітко регламентовані. Разом з тим в законі буде передбачена адекватна відповідальність за порушення та державний контроль в розумних межах, без адміністративного тиску.
Та поки зміни до закону – в майбутньому, а нині час згадати нагороджених.

Серед кращих нотаріусів минулого року виключно представниці прекрасної статті. З-поміж найдостойніших обрали п’ятьох. У номінації «За найвищі досягнення у професійній та громадській діяльності» кращою було визнано Інну Бернадську, приватного нотаріуса Острозького районного нотаріального округу Рівненської області. Надія Ізетева, приватний нотаріус Донецького міського нотаріального округу перемогла в номінації «За вклад у розвиток та піднесення престижу професії у сфері діяльності Палати та її відділення». У третій номінації – «За активну участь в законопроектній, науковій, аналітичній та видавничій роботі з питань діяльності нотаріату» – найкращою визнано приватного нотаріуса з Івано-Франківського міського нотаріального округу Антоніну Мачкур. Кращим «Молодим нотаріусом» року визнано Богдану Рудко з Київського міського нотаріального округу. У номінації «Кращий керівник відділення, колективного члена Української нотаріальної палати» перемогла голова Кіровоградського обласного відділення Української нотаріальної палати Тетяна Балик.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________