Всі рубрики

 

  

 

Час перевірок

Із січня поточного року Мін’юст розпочав перевірки діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів). Відповідний План перевірок на перше півріччя 2012 р. затверджено та підписано міністром юстиції Олександром Лавриновичем.

Протягом першого півріччя Мін‘юст перевірить діяльність більше ніж півтори сотні арбітражних керуючих (із близько 2,8 тис. арбітражних керуючих, що здійснюють діяльність в Україні). Перевірки проводитимуться в усіх регіонах країни головними управліннями юстиції Міністерства юстиції, на які покладено повноваження територіальних органів з питань банкрутства.

У ході планових заходів перевірятимуть додержання арбітражними керуючими ліцензійних умов діяльності. (Відповідні ліцензійні умови були затверджені Мін’юстом у жовтні 2011 р.). Крім того, Міністерство юстиції перевірятиме відповідність документів, на підставі яких арбітражний керуючий здійснює свою діяльність, вимогам чинного законодавства.

Як відомо, Указом Президента України від 06.042011 р. № 395/2011Міністерство юстиції було визначено головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з формування та забезпечення реалізації державної політики з питань банкрутства.

Перші рішення про видачу ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого були прийняті Мін’юстом наприкінці листопада 2011 р. До цього ліцензії арбітражних керуючих видавав Державний департамент з питань банкрутства.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________