Всі рубрики

 

  

 

Третя річниця Дня нотаріату

1 вересня ц.р. нотаріальна спільнота України зібралася, щоб відзначити своє професійне свято – День нотаріату. Цьогорічне святкування стало вже третім в історії нотаріату України. Воно проходило в Кам’янець-Подільському Хмельницької області та зібрало понад 150 представників нотаріальної професії. Фахівці з різних регіонів України приїхали, щоб привітати один одного зі святом та продовжити традицію офіційного вшанування повсякденної кропіткої праці нотаріуса.

Привітати нотаріальне зібрання завітали директор департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України Катерина Чижмарь, заступник директора департаменту Людмила Володіна, помічник міністра юстиції України Інна Солодка, заступник начальника управління – начальник відділу акредитації центрів сертифікації ключів Ігор Гавловський, відповідальний секретар Союзу юристів України Олександр Квасневський, виконавчий директор Української правничої колегії Дмитро Крамаренко, перший заступник Держкомзему Запорізької області Людмила Спіцина, російські колеги: член правління Московської обласної нотаріальної палати, нотаріус Юрій Рождественський і член Комісії Федеральної нотаріальної палати Росії, нотаріус Тарас Калініченко, а також начальники головних управлінь юстиції таких областей: Хмельницької – Неля Продан, Автономної Республіки Крим – Олена Сотнікова, Вінницької – Леонід Льовкін, Кіровоградської – Олександр Чудний, Луганської – Ірина Запорожець, Львівської – Андрій Багряк, Полтавської – Тетяна Колотілова та Тернопільської – Ігор Бандура.

З вітальним словом до присутніх звернулася президент Української нотаріальної палати Людмила Павлова. Вона підбила підсумки кропіткої роботи як УНП, так і всіх нотаріусів України за останні роки. «Нотаріат України зростає та вдосконалюється з кожним днем, – зазначила президент УНП. – Проте без зусиль з боку кожного нотаріуса Українська нотаріальна палата не могла б похвалитися тими досягненнями, які є в нотаріаті сьогодні». Людмила Павлова привітала учасників зібрання із професійним святом та, засвідчуючи їм глибоку пошану, побажала міцного здоров’я, щастя, натхнення та успіхів у благородній справі торжества справедливості і добра.

До учасників зустрічі звернулася Катерина Чижмарь, яка оголосила привітання на адресу нотаріусів від імені прем'єр-міністра України Миколи Азарова та міністра юстиції України Олександра Лавриновича. Від себе особисто Катерина Іванівна побажала нотаріату стабільності, мудрості та процвітання. Вона висловила надію, що нотаріуси й надалі гідно виконуватимуть обов’язки, покладені на них державою.

З урочистою подією присутніх привітали також Неля Продан, Олена Сотнікова та Ірина Запорожець, російські нотаріуси Юрій Рождественський і Тарас Калініченко, а також представники нотаріату Запорізької, Хмельницької, Івано-Франківської та інших областей України.

У зв’язку з урочистою подією найшановніші представники нотаріату були відзначені подяками та нагородами. Від імені Міністерства юстиції України та на основі подань УНП та головних управлінь юстиції почесною грамотою Міністерства та подякою міністра юстиції України було вшановано 29 нотаріусів.
Вищою відзнакою УНП – почесним знаком «За заслуги» – відзначено 18 осіб. Подяку УНП за особистий внесок у розвиток та піднесення престижу професії, високий професіоналізм, зразкове виконання свого громадського обов’язку, спрямованого на захист прав та інтересів людини, було оголошено 68 особам, чия діяльність так чи інакше пов’язана з нотаріатом.

До «Золотої книги нотаріату України» за бездоганну працю в нотаріаті, значний особистий внесок у розбудову правової держави, становлення та підвищення ролі українського нотаріату, високий професіоналізм та активну громадську діяльність, спрямовані на захист прав, свобод та інтересів людини, занесені імена трьох нотаріусів. Від імені ради УНП пам’ятною медаллю «Гордість нотаріату України» була нагороджена Катерина Чижмарь, яка своєю самовідданою працею довела, наскільки щиро вона вболіває за український нотаріат, УНП і кожного нотаріуса України.

Заступник голови Союзу юристів України Олександр Квасневський також подякував українським нотаріусам за високу фаховість та багаторічну співпрацю і нагородив вісім представників професії вищою нагородою Союзу юристів України «Видатний юрист України», орденом «За заслуги» ІІІ ступеня та почесною грамотою Союзу юристів України. Особлива нагорода Союзу юристів України за зміцнення авторитету нотаріату на міжнародному рівні також була вручена Катерині Чижмарь та президенту УНП Людмилі Павловій.

Під час заходу учасники та запрошені гості могли обмінятися враженнями, поспілкуватись один з одним за дружньою вечерею, а також стати свідками та учасниками яскравої концертної програми і дивовижного феєрверка, організованих на їхню честь.
 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________