Всі рубрики

 

  

 

Внесено зміни до переліку видів публічної інформації.

Міністерство юстиції України вилучило з переліку видів публічної інформації, розпорядником якої є Мін’юст, інформацію про результати засідань Комісії щодо подання пропозицій господарському суду стосовно кандидатур арбітражних керуючих та прийнятих нею рішень. Зміни відбулися у зв’язку із припиненням діяльності Комісії.

Так, відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» державний орган з питань банкрутства (яким сьогодні є Мін’юст) пропонує господарському суду кандидатури арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) для державних підприємств або підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 25%, щодо яких порушена справа про банкрутство, та в інших випадках, передбачених цим Законом.

При цьому Законом не передбачено порядку чи вимог до організації порядку (зокрема, створення будь-яких комісій чи інших органів) реалізації державним органом з питань цього повноваження, тобто державний орган визначає такий порядок самостійно.

Крім того, результати діяльності цієї Комісії засвідчили необхідність вдосконалення Порядку внесення господарському суду пропозицій щодо кандидатур арбітражних керуючих, у зв’язку з чим Міністерством юстиції було затверджено новий Порядок. Відповідно до нього аналіз і опрацювання звернень здійснює структурний підрозділ Мін'юсту, який забезпечує реалізацію повноважень державного органу з питань банкрутства.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________