Всі рубрики

 

  

 

Мін’юст розпочинає заміну ліцензій арбітражних керуючих.

Починаючи з 19 січня 2013 р. протягом шести місяців Міністерство юстиції України безоплатно замінюватиме ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Про це повідомляє Департамент нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції.

Заміна здійснюватиметься у зв’язку з набранням чинності 19 січня ц.р. нової редакції Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» від 22.12.2011 р. № 4212-VI.

Ліцензії обмінюватимуть на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), яке згідно із Законом дає право на здійснення відповідної діяльності.

Заміні підлягатимуть ліцензії, чинні на день набрання чинності Законом. Заміна здійснюватиметься безоплатно за заявами арбітражних керуючих.
При цьому, наголошують в Департаменті нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Мін’юсту, протягом вказаного шестимісячного терміну продовжуватимуть діяти ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Після закінчення цього строку ліцензії втратять чинність.

Інформацію стосовно порядку заміни, форми та бланки заяв, перелік необхідних документів буде розміщено на сайті Міністерства юстиції України в рубриці «Довідкова інформація для громадян та юридичних осіб».

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________