Всі рубрики

 

  

 

Затверджено порядок прийому громадян у Державній пенітенціарній службі.

Міністерство юстиції України затвердило порядок особистого прийому громадян у Державній пенітенціарній службі України. Відповідний наказ підписав міністр юстиції Олександр Лавринович. Порядок розроблено з метою належної організації прийому громадян посадовими особами зазначеної Служби.
Так, прийом громадян посадовими особами ДПтСУ проводитиметься за попереднім записом. Графік прийому, затверджений наказом ДПтСУ, розміщуватиметься на офіційному веб-сайті Служби (www.kvs.gov.ua).

Попередній запис на прийом до керівництва ДПтСУ здійснюватиметься не пізніше ніж за сім днів до дня його проведення, якщо порушене питання не було вирішене після прийому громадянина керівником підрозділу ДПтСУ, до повноважень якого належить розгляд цього питання.

Записатися на прийом можна у приймальні громадян за адресою м. Київ, вул. Мельникова, 81 або за телефоном (044) 207-03-75. Приймальня працює щодня, крім вихідних та святкових днів, з 09:00 до 18:00 (напередодні вихідних і святкових днів – з 09:00 до 16:45) із перервою на обід з 13:00 до 13:45.

Вхід до приймальні громадян вільний і не потребує оформлення перепустки та пред'явлення документів, що посвідчують особу. Про відмову в записі та причини відмови громадянинові зобов’язані надати відповідні роз’яснення.

У першочерговому порядку здійснюватиметься прийом таких категорій громадян, як жінки, яким присвоєно почесне звання України «мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу, Герої України.
 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________