Всі рубрики

 

  

 

У ВГСУ відбувся семінар для керівників апаратів господарських судів.

17 січня 2013 р. у Вищому господарському суді України відбувся семінар для керівників апаратів місцевих і апеляційних господарських судів, на якому розглянули питання, що стосуються реалізації Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство, а також щодо функціонування зазначеної системи.

У роботі семінару взяли участь: заступник голови ВГСУ Віктор Москаленко, суддя, заступник секретаря третьої судової палати ВГСУ, д.ю.н., професор Борис Поляков, керівник апарату ВГСУ Ірина Галівець, генеральний директор державного підприємства «Інформаційні судові системи» Леонід Богданов, перший заступник генерального директора державного підприємства «Інформаційні судові системи» Віталій Живаєв, керівник проекту «Діловодство спеціалізованого суду» Ольга Корнієнко, керівники апаратів місцевих і апеляційних господарських судів.

Захід проведено у зв'язку із затвердженням пленумом ВГСУ 16 січня 2013 р. Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство, розробленого на виконання Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», нова редакція якого набрала чинності з 19 січня 2013 р.

Семінар розпочав заступник голови ВГСУ, голова робочої групи з підготовки проекту Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство Віктор Москаленко, який розповів про етапи розробки цього документа, зокрема про плідну співпрацю з Міністерством юстиції України.

Суддя ВГСУ, заступник голови робочої групи Борис Поляков розкрив зміст окремих пунктів Положення.

Ірина Галівець відповіла на запитання керівників апаратів місцевих і апеляційних господарських судів стосовно запровадження в судах зазначеної автоматизованої системи, а також розглянула інші проблеми, що виникають у процесі їхньої роботи.

У рамках семінару перший заступник генерального директора ДП «Інформаційні судові системи» Віталій Живаєв презентував автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство.

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________