Всі рубрики

 

  

 

Фінансові вимоги відхилено!

У 2012 р. заявники проти України до Європейського суду з прав людини вимагали сплатити їм компенсацію у сумі понад 241,5 млн грн. Проте Європейський суд відхилив фінансові вимоги на суму майже 234,5 млн грн., або більш ніж на 97% від заявленої суми.

Про це йдеться у звіті Урядового уповноваженого з питань Європейського суду з прав людини за 2012 р. У звіті також відзначається, що станом на кінець минулого року в Європейському суді перебувало загалом понад 128 тис. справ проти усіх держав – сторін Конвенції про захист прав та основоположних свобод. З них на долю України припадало 10 450 справ, що складає 8,2% від загальної кількості справ.

Протягом 2012 р. було розглянуто 171 справу проти України. За результатами їх розгляду суд виніс 11 рішень, в яких повністю визнав порушення, заявлені скаржниками.
Ще у 59 рішеннях Європейським судом було встановлено відсутність ознак одного чи декількох стверджуваних заявником порушень та визнано відповідні скарги частково неприйнятними.

У 45 справах Суд припинив провадження у зв’язку з неприйнятністю заяв або тому, що скаржники перестали підтримувати свої заяви. Крім того, протягом минулого року було винесено 25 рішень щодо дружнього врегулювання спорів. У 37 рішеннях Європейського суду було постановлено про схвалення умов односторонніх декларацій Кабінету міністрів України, якими уряд визнавав порушення, зобов’язувався сплатити компенсацію та усунути виявлене порушення

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________