Всі рубрики

 

  

 

Укрдержреєстр встановив веб-камери у 23 регіонах


У 23 регіонах України в найбільших відділеннях, де здійснюється державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, встановлено веб-камери. Про це повідомив голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

Зображення з веб-камер представлені на офіційному сайті ДРСУ в розділі «Веб-камери органів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців».
Дмитро Ворона зазначив: «Кожного дня за допомогою веб-камер, які встановлені у відділеннях державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, я перевіряю, яка ситуація з реєстрацією бізнесу в регіонах. Сьогодні веб-камери вже встановлені у 23 регіонах – саме в тих відділеннях, куди приходить найбільше осіб.

Таким чином, кожна людина, скориставшись сайтом Укрдержреєстру, може самостійно перевірити ситуацію у найближчій реєстраційній службі. Черг практично немає. Пікові моменти бувають зранку, а у другій половині дня завантаженість реєстраторів менша, тож подати документи на реєстрацію можна швидше».

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________