Всі рубрики

 

  

 

"Гаряча лінія" з надання безоплатної допомоги.

 

При Координаційному центрі з надання правової допомоги Міністерства юстиції України діє цілодобовий загальноукраїнський телефонний номер системи безоплатної правової допомоги –0–800-213103.

Його організовано для оперативного реагування на випадки затримання осіб, які потребують допомоги адвоката. Як відомо, надання громадянам, які зазнали кримінального або адміністративного переслідування, безкоштовної допомоги адвоката з боку держави передбачено законодавством.

У разі відсутності адвоката протягом двох годин від моменту фактичного затримання особи – затримана особа або її законні представники можуть телефонувати на цей номер. Надана ними інформація буде перевірена відповідним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги і будуть вжиті заходи для реалізації права людини на захист.

Телефонна гаряча лінія передбачає автоматичну переадресацію вхідного дзвінка до відповідного територіального центру (в залежності від місцезнаходження особи, яка телефонує).

Як відомо, в Україні діє 27 центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які розпочали свою роботу з 1 січня 2013 р. в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

У разі тимчасової неможливості прийняти центром телефонний дзвінок (наприклад, лінії зв’язку тимчасово недоступні) система переадресує вхідний дзвінок до найближчого сусіднього центру.

Дзвінок на номер -0-800-213103 є безкоштовним для абонентів фіксованого зв’язку України. Для абонентів мобільного зв’язку дзвінок платний, і його вартість визначається тарифами відповідного оператора. Дзвінки неможливі з таксофонів та з-за кордону.


 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________