Всі рубрики

 

  

 

Україна стала повноправним членом Міжнародного Союзу Нотаріату.

9 жовтня 2013 р. на XXVІІ Міжнародному Конгресі нотаріусів, який відбувся у м. Лімі (столиці Перу), було прийняте доленосне для нотаріальної спільноти рішення – Асамблея нотаріатів-членів Міжнародного Союзу Нотаріату проголосувала за прийняття України до лав цієї шанованої в усьому світі організації. Оголошення цього довгоочікуваного рішення супроводжувалося гучними оплесками півтори тисячі учасників Конгресу. Делегацію українських нотаріусів, яку очолює президент Нотаріальної палати України Людмила Павлова, присутні вітали стоячи. 
Міжнародний Союз Нотаріату – це міжнародна неурядова організація, що створена з метою сприяння, координації та розвитку нотаріальної функції та діяльності в цілому світі, і яка сьогодні об'єднала нотаріальні корпорації 89 країн.
Відзначимо, що членство в МСЛН – давнє прагнення національної української нотаріальної спільноти, до якого вона йшла протягом 15 років. Лише за два останні роки українське нотаріальне законодавство зазнало значних позитивних змін. Зокрема, було виконано дві важливі вимоги МСЛН – створено професійну самоврядну організацію нотаріусів – Нотаріальну палату України та прийнято Правила професійної етики нотаріусів.
Прийняття України до лав країн-членів МСЛН підтверджує визнання високого професіоналізму українських нотаріусів на міжнародному рівні. Членство в цій організації дозволить українським нотаріусам ближче познайомитися з міжнародним досвідом ведення нотаріальних справ, постійно обмінюватися практичним досвідом з європейськими колегами, а також сприятиме гармонізації та уніфікації українських нотаріальних документів з міжнародними.
Щиро вітаємо нотаріальну спільноту з цією визначною подією, бажаємо українській нотаріальній спільноті обійняти гідне місце у міжнародному нотаріальному співтоваристві, процвітання та невпинного руху вперед!
 
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________