Всі рубрики

 

  

 

Щодо роботи з Єдиним держреєстром судових рішень.



25 листопада 2013 р. у Вищому господарському суді України (далі – ВГСУ) Національна школа суддів України спільно з ВГСУ провела підготовку працівників апарату суду з організації роботи з Єдиним державним реєстром судових рішень (далі – ЄДРСР).
Керівник проекту відділу розробки програмного забезпечення ДП «Інформаційні судові системи» Ольга Корнієнко у своїй лекції детально зупинилася на основних нюансах роботи з ЄДРСР.
Вона, зокрема розповіла про проблемні питання, які виникають під час внесення електронних копій судових рішень до автоматизованої системи документообігу суду та їх надсилання технічному адміністратору ЄДРСР. За словами пані Корнієнко, найчастіше у користувачів виникає дуже багато запитань при роботі з текстовим редактором. Його недосконалість пояснюється тим, що він реалізований на застарілих технічних засобах. Це призводить до помилок, що заважають зберегти документ, видозмінюючи зовнішній вигляд. У зв’язку з чим в найближчі два місяці спеціалісти ДП «Інформаційні судові системи» проведуть тестування нової версії текстового редактора, яка значно полегшить роботу із документами.
Насамкінець лекції працівники апарату ВГСУ внесли свої пропозиції щодо вдосконалення роботи із ЄДРСР.
В рамках навчальної програми Національної школи суддів, організованої спільно з ВГСУ, відбулась лекція для працівників апарату на тему антикорупційного законодавства.
Доцент кафедри криміналістики КНУ ім. Тараса Шевченка Наталія Ахтирська розповіла присутнім про міжнародні стандарти антикорупційного законодавства та їх запровадження в Україні. Зокрема, вона детально зупинилася на практиці застосування нового антикорупційного законодавства і реалізації Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції». У своїй лекції науковець також приділила окрему увагу роз’ясненню норм антикорупційного законодавства щодо заповнення та подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

 
 
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________