Всі рубрики

 

  

 

Нарада з директорами НДУ судових експертиз.



Важливо вдосконалювати існуючі методики судових експертиз та розробляти нові, з використанням новітніх наукових напрацювань. Зокрема, це стосується комп’ютерно-технічних експертиз, телекомунікаційних, технічних досліджень документів, залізнично-транспортних та багатьох інших. Необхідно забезпечувати точність таких досліджень, адже йдеться перш за все про захист прав та інтересів громадян, – зазначив заступник Міністра юстиції України Максим Райко, під час робочої наради з директорами науково-дослідних установ судових експертиз.

Робоча зустріч відбулася на базі Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. Обговорювались питання штатного укомплектування установ, навантаження, а також забезпечення приміщеннями деяких із них.

Також відбулося й засідання президії науково-консультативної та методичної ради з проблем судової експертизи при Міністерстві юстиції України. Підсумовувалась робота секцій науково-консультативної та методичної ради за 2013 рік, розглядались проекти плану впровадження результатів робіт науково-дослідних установ судових експертиз Мін’юсту та їх тематичного плану на 2014 рік, а також було узгоджено пропозиції науково-дослідних установ судових експертиз щодо складів президії та секцій цієї ради.

Загалом на даний момент у системі Міністерства юстиції України діють 8 науково-дослідних установ судових експертиз.


 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________