Всі рубрики

 

  

 

Про стандарти підготовки судів.



19 грудня 2013 р. голова Вищого господарського суду України Віктор Татьков та судді ВГСУ взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції з нагоди 3-ї річниці створення Національної школи суддів «Стандарти підготовки судів: міжнародний досвід, завдання для України».
У роботі науково-практичної конференції також взяли участь представники Адміністрації Президента, народні депутати України, керівництво Верховного Суду України та вищих спеціалізованих судів, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України і Ради суддів України, судді, представники юридичних навчальних закладів, міжнародних та громадських організацій.


Відкриваючи конференцію, із вступним словом до присутніх в залі Пленуму Верховного Суду України звернувся ректор Національної школи суддів України, заслужений юрист України Микола Оніщук, який розповів про історію створення закладу, що забезпечує підготовку висококваліфікованих кадрів для судової системи та здійснює науково-дослідну діяльність.


Під час конференції її учасники обговорили шляхи вдосконалення системи підготовки спеціалістів для судової системи України з урахуванням світових стандартів та питання ролі і перспектив розвитку Національної школи суддів для формування необхідних професійних якостей, навичок, якими повинен володіти суддя; принципів ефективної підготовки; застосування інноваційних методик у процесі навчання суддів та працівників апарату судів.
Свідченням плідної і тісної співпраці між Національною школою суддів України і Вищим господарським судом України стало підписання відповідної угоди, яку скріпили своїми підписами Микола Оніщук та Віктор Татьков.


Також, угоди про співпрацю Національна школа суддів України підписала з Верховним Судом України, Вищим адміністративним судом України, Радою суддів України, Апеляційним судом м. Києва.


 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________