Всі рубрики

 

  

 

Голові Ради суддів України Василю Онопенку – 65!

 

 

 

Колектив суддів Верховного Суду України тепло привітав свого колегу – суддю Верховного Суду України, голову Верховного Суду України у 2006 – 2011 рр. голову Ради суддів України Василя Онопенка – з цією поважною датою і побажав ювіляру всіляких життєвих гараздів. А ще – не втрачати й надалі тих оптимізму й наснаги до життя, які завжди були притаманні Василю Васильовичу.

Голова Верховного Суду України Ярослав Романюк вручив Василю Онопенку вітальний адрес і зауважив, що за тривалий час роботи у судовій системі нинішній ювіляр зробив вагомий внесок у справу підвищення значення та ролі суду, утвердження й забезпечення прав і свобод людини. Звичайний сільський хлопчина з Вінниччини став знаним юристом, пройшов усі щаблі суддівського зростання – від стажиста народного судді районного суду до керівника найвищого судового органу країни, удостоївся високих державних нагород.

Голова Верховного Суду побажав Василю Онопенку міцного здоров’я, достатку і щастя, натхнення й оптимізму на довгії і добрії літа.

Зі щирими словами привітань звернулися до винуватця торжества і представники усіх судових палат ВСУ: заступник голови ВСУ – секретар Судової палати у цивільних справах Анатолій Ярема, заступник голови ВСУ – секретар Судової палати в адміністративних справах Віктор Кривенко, заступник голови ВСУ – секретар Судової палати у господарських справах Валентин Барбара, суддя Судової палати у кримінальних справах Світлана Вус.

Схвильований ювіляр подякував колегам за спільну роботу, зізнався, що гордий від того, що Верховний Суд України попри все таки зберігся, і що це велике щастя – працювати у такому шанованому і висококваліфікованому колективі.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________