Всі рубрики

 

  

 

Реалізація конфіскованого майна – без кордонів.

 

 

Кабінет Міністрів України схвалив ініціативу Міністерства юстиції щодо розширення пілотного проекту реалізації ДВС конфіскованого майна шляхом електронних торгів. Про це під час брифінгу в Кабінеті Міністрів заявив міністр юстиції Павло Петренко.

«З 1 травня у 4 регіонах України активно функціонує пілотний проект системи електронних торгів з реалізації конфіскованого майна ДВС. За нашою ініціативою, Уряд ухвалив рішення про розширення цього експерименту ще на 6 областей», – зазначив Павло Петренко.

Так, вже з 1 липня окрім Києва, Дніпропетровської, Вінницької та Львівської областей система електронних торгів з реалізації конфіскованого майна буде працювати у Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Харківській та Чернігівській областях.

За словами міністра, система електронних торгів вже зараз дає позитивні результати.

«Станом на сьогодні тільки у чотирьох пілотних областях близько 150 тисяч людей зайшло на сайт торгів Міністерства юстиції. По всіх лотах, що виставлені на продаж, вже зареєструвалися учасники. Ми вважаємо, що електронні торги – це найбільш ефективний спосіб боротьби з корупцією, що мала місце під час реалізації конфіскату», – зазначив Павло Петренко.

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________