Всі рубрики

 

  

 

Мін’юст долучився до справи Надії Савченко в ЄСПЛ.

 

 

Міністерство юстиції звернулось до Європейського суду з прав людини щодо залучення Уряду України до справи Надії Савченко в якості третьої сторони. Про це повідомив Міністр юстиції України Павло Петренко.

За словами очільника Мін’юсту, відповідне звернення було зроблено з метою захисту і недопущення порушення прав громадянки України Надії Савченко, гарантованих Конвенцією, з огляду на її незаконне та безпідставне затримання, позбавлення свободи та порушення кримінальної справи російськими органами.

Так, 15 липня 2014 р. Європейським судом було прийнято заяву захисника пані Савченко, Валентини Теличенко, проти Російської Федерації. У цій справі Європейський суд надав Уряду Росії термін до 22 липня 2014 р. для надання коментарів щодо обставин у справі. Окрім того, справі пані Савченко було надано статус пріоритетної.

З огляду на існування небезпідставних ризиків порушення прав пані Савченко, зокрема, права на свободу та права на захист, зі сторони російських слідчих органів, Міністерство юстиції України направило до Європейського суду відповідне клопотання про вступ Уряду України у справу в якості третьої сторони для надання коментарів у цій справі на підтримку заявниці.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________