Всі рубрики

 

  

 

На звільнених територіях відновлено доступ до реєстрів.

 

 

Відновлено функціонування Єдиних та Державних реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України на територіях, звільнених у ході проведення антитерористичної операції на сході України.

«Ми відновили доступ до реєстрів на перших територіях, що були звільнені від терористів в ході АТО. Нам вдалося зберегти дані українців з майнових прав, інформацію про підприємства та фізичних осіб. Мешканці територій, де досі заблоковані реєстри, можуть здійснити нотаріальні дії та державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно в інших районах своїх областей», – зазначив міністр юстиції Павло Петренко.

Зокрема, відновлено доступ користувачів Державного реєстру обтяжень рухомого майна, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на територіях міста Слов’янськ та Слов’янського району Донецької області, а також Новоайдарського району Луганської області.

Також Державній реєстраційній службі України доручено вжити заходів щодо відновлення доступу користувачів до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців на вищевказаних територіях.

Нагадаємо, Мін’юст наказом від 17 червня р. №953/5 тимчасово припинив доступ користувачів до Єдиних та Державних реєстрів інформаційної системи Мін’юсту користувачів на території проведення антитерористичної операції.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________