Всі рубрики

 

  

 

Про оподаткування нотарів.

 

 

10 вересня ц.р. Інститутом теоретико-правових досліджень у сфері юстиції за інформаційної підтримки газети «Правовий тиждень» в Європейському університеті (м. Київ) відбулась науково-практична конференція на тему: «Оподаткування доходів фізичних осіб, що провадять незалежну професійну діяльність. Можливість оподаткування доходів цих осіб за спрощеною системою». Участь у конференції взяли більш ніж 150 приватних нотаріусів м. Києва, Київської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Дніпропетровської та ін. областей України. В рамках заходу було представлено пропозиції до проекту змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів осіб, які здійснюють нотаріальну діяльність.

Всім учасникам науково-практичної конференції організаторами було підготовлено та надано для користування в практичній діяльності збірники Довідково-інформаційних матеріалів з питань оподаткування доходів фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність. За підсумками конференції прийнято рішення про схвалення пропозицій до проекту Закону щодо внесення змін до Податкового кодексу України та направлення його для розгляду до Фіскальної служби України в рамках обговорення та напрацювання концепції змін до ПК України.

Відеоматеріали конференції для безкоштовного перегляду нотаріусами Луганської та Донецької областей, найближчим часом будуть розміщені в Інтернеті, про що нотаріусів цих областей буде повідомлено додатково.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________