Всі рубрики

 

  

 

Вакантні керівні посади.

 
 
10 лютого Міністерство юстиції оголосило відкритий конкурс на зайняття вакантних посад у територіальних органах юстиції. Конкурс оголошено за підсумками кадрового тестування, що його Мін’юст провів 6 лютого спільно із компанією Ernst&Young. За наслідками тестів та співбесід із 85 керівників органів юстиції вищої ланки 47 вимушені будуть покинути свої посади, заявила на брифінгу перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
 
За її словами, нині вакантними є 11 посад керівників територіальних органів юстиції, в 17 областях немає заступників керівників, які будуть курувати напрямок виконання рішення судів. Ще в 14 областях, за словами Наталії Севостьянової, немає заступників, які курують напрямок роботи у сфері реєстрації. Вона пояснила, що відкритий конкурс на зайняття вакантних посад в областях проходитиме впродовж 30 днів, починаючи 10 лютого.
«Більшість із діючого складу не змогли на високому рівні показати свої професійні якості або ми відчули відсутність бажання змінювати систему на місцях. Тому сьогодні ми оголошуємо безпрецедентний конкурс на 46 вакантних керівних посад на території всієї України. Такого ніколи не було за всю історію міністерства юстиції, оскільки призначення керівного складу – це завжди була номенклатура міністра, і міністр в областях призначав людей, яких вважав гідними цих посад», – зазначила пані Севостьянова.
Документи на конкурс будуть прийматися онлайн або в офісі Мін’юсту на вул. Городецького, 13, де працюватиме кадровий центр. Після проходження тестування відбуватиметься співбесіда із кадровою комісією, в рамках якої кандидат повинен буде окреслити своє бачення реформ на тому напрямку, який він планує очолити. Єдиними формальними вимогами до кандидатів є п’ять років стажу у сфері права та вища юридична освіта.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________