Всі рубрики

 

  

 

ТСК констатувала ознаки порушення присяги в діях п’яти суддів.



24 березня 2015 р. у приміщенні Вищої ради юстиції відбулося п’яте засідання Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції.

Розглянувши матеріали перевірок, Комісія встановила факти, що свідчать про порушення присяги у діях п’яти суддів.

За результатами розгляду заяви громадянина Берка С.Т. та заяви заступника Генерального прокурора України Бачуна О.В. ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Солом’янського районного суду м. Києва Андрія Макухи.

За результатами розгляду заяв громадян Сімонова М.Г. та Маринчева Д.О., а також заяви заступника прокурора Харківської області Стратюка О.М. ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Червонозаводського районного суду міста Харкова Дениса Чудовського.

За результатами розгляду заяв громадянина Сімонова М.Г. та заступника прокурора Харківської області Стратюка О.М. про проведення перевірки ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Червонозаводського районного суду м. Харкова Ірини Прошуті.

Розглянувши заяви громадянина Цокалова О.С., голови ГС «Українська спілка Автомайдан» Михайловського А.В. та заступника прокурора Кіровоградської області Здоренка Є.В. про проведення перевірки ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Бобринецького районного суду Кіровоградської області Олега Бевза.

За результатом розгляду заяви громадянина Кравцова О.А. про проведення перевірки судді ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Оболонського районного суду м. Києва Віталія Літвінова.

Висновки Тимчасової спеціальної комісії про порушення суддею присяги разом із матеріалами перевірки будуть направлені до Вищої ради юстиції для прийняття рішення.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________