Всі рубрики

 

  

 

Оновлені обличчя юстиції.



Унікальний семінар з підвищення особистої та командної ефективності та ефективного менеджменту для співробітників органів системи юстиції відбувся в Одесі. Захід з навчання нових керівників органів юстиції – людей, які повинні змінити обличчя юстиції і ставлення українців до державних сервісів, провів мін’юст спільно з USAID. 

Відкриваючи захід міністр юстиції Павло Петренко звернув увагу на те, що даний семінар не є стандартною навчальною програмою, яку протягом 20 років «для галочки» проводили в багатьох міністерствах і відомствах. Це навчання змінює філософію спілкування державного службовця з простим українцем.

«Ми хочемо, щоб співробітники органів юстиції щиро допомагали людям, які до них звертаються. Саме такі тренінги покликані змінити філософію спілкування службовця з людиною», – наголосив Павло Петренко.

Очільник Мін'юсту підкреслив, що нині основна ціль роботи органів юстиції – збільшити довіру громадян до держави та спростити їхнє життя. Задля цього нині триває процес максимального спрощення системи органів юстиції й скорочення її складу. Паралельно зі скороченням кадрів проходить зміна якості кадрів, які працюють в системі юстиції.

«Нам важливо, щоб до Міністерства юстиції прийшли працювати нові люди, які вибудують новий формат спілкування з простими українцями. Саме на нових співробітників, які прийшли до органів юстиції через конкурси, покладене завдання донести до людей нову філософію Міністерства юстиції. Якщо у вас це вийде в Україні з’явиться нове Міністерство юстиції з новим ставленням», – наголосив Павло Петренко.

Він висловив переконання, що вже незабаром органам юстиції вдасться повністю перейти на формат «відносин з клієнтами», коли українці, звертаючись до органів юстиції, будуть впевнені, що отримають тут консультацію, допомогу та захист.

Заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе подякував USAID та Уряду Сполучених штатів Америки за ефективну співпрацю, яка втілилася в сучасні навчальні програми, які в період реформування органів юстиції вкрай необхідні співробітникам.

«Ми створили новий Мін’юст і в ньому не буде нічого спільного з корупцією. Наша мета – поліпшення якості обслуговування наших громадян, щоб вони більше не чекали в чергах, не платили хабарі. Цей семінар допоможе нам поліпшити нашу роботу», – сказав заступник міністра юстиції.

Керівник Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід Вон у свою чергу зауважив: одним із завдань Проекту USAID «Справедливе правосуддя» є сприяння Уряду України в підвищенні відповідальності органів влади і прозорості процесів ухвалення рішень, які впливають на життя громадян.

«Оновлення керівного складу працівників системи юстиції і турбота про їх професійний розвиток в цьому контексті набуває особливої ваги. Відтак, проект із задоволенням відгукнувся на ініціативу міністерства про надання підтримки у розгортанні тренінгових програм», – сказав він.

За його словами, в нинішній ситуації державні службовці мають обмежені можливості для розвитку власних професійних навичок орієнтованих на конкретних користувачів. «Держслужбовцям потрібні знання в таких сучасних темах як стратегічне планування, управління. Ми вважаємо за честь надати допомогу Міністерству юстиції у реалізації програми з навчання співробітників», – додав Девід Вон.

Викладач Наталія Копиленко зауважила, що в Україні немає жодної комерційної установи, прогресивного банку чи підприємства, які мають серйозні досягнення і не запрошують до себе тренінгових провайдерів.

За її словами в окремих компаніях топ-менеджери, і навіть менеджери середньої ланки щорічно відвідуються до 10 тренінгів.

«Після трьох днів тренінгів ви маєте вийти зі знаннями. Якщо людина через рік після тренінгу використовує ті навички, які вона отримала завдяки тренінгу – тренінг був феноменально успішним», – наголосила пані Копиленко.



 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________