Всі рубрики

 

  

 

Позашляховик скандального прокурора Суса записаний на його бабусю.



 

Автомобіль Audi Q7 з номерами ВХ 9125 ВМ, на якому їздить слідчий Генпрокуратури Дмитро Сус, належить мешканці міста Хмельницький Марії Юрчик 1930 року народження.


Це засвідчує відповідь з реєстру власників автотранспортних засобів МВС, отримана журналістами програми "Наші гроші".


85-річна Марія Юрчик стала власницею цього кросоверу у червні 2015 року.


Програма зазначає, що Марія Іванівна Юрчик є родичкою (імовірно, бабусею) Суса, який входить до департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.


Одна з адрес реєстрації Марії Юрчик – це квартира в Хмельницькому по вулиці Завадського, 5. Цю квартиру вказували як місце проживання батько Дмитра Суса, 57-річний Микола Сус, а також 53-річна Людмила Миколаївна Сус (імовірно, мати слідчого). Квартира належить саме їй.


Така Audi Q7 коштує на вторинному ринку $35-40 тисяч (875 тисяч – 1 млн грн.)


Заробітна плата Дмитра Суса в ГПУ, за його словами, становить близько 300 тисяч гривень на рік. У 2013 році Сус заробив в органах прокуратури лише 114 тисяч грн.
Як відомо, департамент ГПУ, в якому працює Сус, назвають "департамент Кононенка-Грановського", за прізвищами депутатів від БПП Ігоря Кононенка та Олександра Грановського, яким приписують вплив на цей підрозділ ГПУ.


Наприкінці минулого тижня відбулося зіткнення між співробітниками ГПУ та детективами Національного антикорупційного бюро, які здійснювали зовнішнє спостереження за Сусом.


В ГПУ заявили, що стеження було незаконним, у той час як НАБУ стверджують, що мали на це рішення суду.


Також в НАБУ заявили, що слідчі ГПУ затримали їхніх детективів, незаконно утримували і катували їх протягом багатьох годин. Ввечері сам Сус відвіз їх до будівлі НАБУ.



Джерело: Українська правда


 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________