Всі рубрики

 

  

 

«Sms-маяк» захисту речових прав.


«У питанні незаконного заволодіння майном принциповим є час, тому чим швидше законний власник зреагує на захоплення майна, тим більше має шансів повернути вкрадене без втрат. «Sms-маяк» – саме той проект, що суттєво підвищує шанси на оперативне реагування й ефективний захист порушених прав, – повідомив заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз. – За законом зацікавлена особа має можливість накласти заборону на проведення реєстраційних дій терміном до 10 діб, аби протягом цього періоду мати можливість звернутись до суду і зупинити незаконні дії».


«На початку вересня ТОВ «Ліга Закон» запропонувало реалізувати даний сервіс інформування на своїй платформі. Компанія має чималий досвід у створенні систем інформування широкого кола користувачів, тому Мін’юстом було прийняте рішення про співпрацю за цим напрямком», – зазначив Павло Мороз.


Щоб почати користуватися новим сервісом, громадянам достатньо зробити 3 простих кроки:


1) отримати реєстраційний номер майна;


2) перевірити наявність номера в реєстрі;


3) поставити майно на контроль.


З цього моменту власник зможе дізнатися про всі зміни в реєстрі через sms, у вигляді електронного листа, а також через сповіщення в кабінеті користувача програми «Sms-маяк».


«ДП «Національні інформаційні системи», як технічний адміністратор даного сервісу, докладе усіх зусиль для стабільного функціонування механізму та створення нових електронних сервісів, що сприятимуть боротьбі з рейдерством та покращення інвестиційного клімату країни. Це перший такий пілотний проект, і ми сподіваємося, що громадськість позитивно оцінить нашу спільну роботу», – додав Станіслав Лур’є, генеральний директор державного підприємства «Національні інформаційні системи».

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________