Всі рубрики

 

  

 

Інформаційний марафоні для кандидатів до складу ВРП.


Наприкінці лютого в Українському кризовому медіа-центрі відбувся інформаційний марафон за участю суддів та суддів у відставці, які висунули свої кандидатури для обрання до складу Вищої ради правосуддя ХІV позачерговим з’їздом суддів України. Організатори заходу: Вища рада правосуддя та Рада суддів України за сприяння канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

андидати до складу Вищої ради правосуддя, які зголосилися взяти участь у заході, мали можливість публічно представити свою позицію щодо бажання увійти до складу Вищої ради правосуддя і відповісти на запитання представників засобів масової інформації та громадських активістів.

 інформаційному марафоні взяли участь 23 кандидати до складу ВРП, зокрема Сергій Гирич, Віталій Снегірьов, Богдан Моніч, Віктор Качан, Олег Васильцов, Михайло Цуркан, Тетяна Чумаченько, Ігор Завальнюк, Ігор Стельмах, Віктор Шапран, Ігор Борщов, Світлана Акуленко, Валентина Орлянська, Григорій Алейніков, Олена Ситнік, Лариса Швецова, Валентина Курило, Тарас Багрій, Микола Худик, Степан Гладій, Олександр Мамалуй, Тетяна Стрілець, Тарас Оксюта.

Слід зазначити, що кілька суддів – кандидатів до складу ВРП заявили про своє бажання взяти участь у марафоні, але змушені були відмовитись від участі, оскільки на цей день у них було призначено слухання справ.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Ради суддів України від 10 січня 2017 р. №1 оголошено про скликання ХІV позачергового з’їзду суддів України. До порядку денного з’їзду включено питання про обрання членів Вищої ради правосуддя. Про своє бажання бути обраними до складу Вищої ради правосуддя заявили 44 кандидати, які подали у встановленому законом порядку документи до секретаріату Вищої ради юстиції. Зі списком кандидатів, їхніми біографіями та мотиваційними листами можна ознайомитись на сайті Вищої ради правосуддя у розділі «Кандидати до складу ВРП».

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________