Всі рубрики

 

  

 

Олексій Філатов приєднується до команди AEQUO у якості старшого партнера.



Ми раді повідомити, що Олексій Філатов приєднується до фірми AEQUO на посаді старшого партнера.


Олексій Філатов є одним із провідних українських адвокатів у сфері вирішення спорів. Його експертиза включає представництво інтересів міжнародних і провідних національних компаній у низці знакових комерційних, корпоративних, інвестиційних і інших спорів в українських судах і в міжнародному арбітражі. Він також неодноразово виступав радником з українського права в справах, які розглядалися іноземними судами, зокрема Великобританії, Швейцарії, Кіпру, США, брав участь у розгляді міжнародних арбітражних спорів в якості арбітра.


Крім приватної юридичної практики, професійний досвід Олексія Філатова включає роботу Секретарем Конституційної комісії і координатором Ради з питань судової реформи при Президентові України, заступником Глави адміністрації Президента України. За його участю і координацією було розроблено значні зміни в законодавстві про судовий процес, законодавстві про судоустрій і органи суддівського управління, а також прийняті в 2016 зміни до Конституції України з питань правосуддя, які отримали високу оцінку Венеціанської комісії та інших експертів Ради Європи.


«Я радий приєднатися до команди партнерів, з якою мене пов'язує спільна професійна історія. AEQUO — одна з найсильніших юридичних фірм в Україні, що досягла видатних результатів і визнання в бізнес-спільноті не лише завдяки своїй професійній роботі, але і внеску до розвитку правової системи та бізнес-клімату в Україні», — коментує Олексій Філатов.


«Для нас величезна честь вітати в нашій команді Олексія Філатова, який є провідним українським експертом у сфері вирішення спорів. Його професійний досвід у поєднанні з видатними особистими якостями і цінностями розширить перспективи та істотно зміцнить позиції AEQUO», — коментує Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________