Всі рубрики

 

  

 

24 вересня відбудеться LAW AND TRADE FORUM, присвячений головним питанням у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.



Law & Trade Forum – унікальний захід ААУ та LBS, який дає можливість об’єднати зусилля бізнесу та адвокатури з метою вирішення головних проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.


Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Дасть відповідь на питання як захистити цифрові дані та активи своєї компанії. Обговоримо останні тренди інтернет-бізнесу, кібербезпеку та оподаткування. Відкриття ринку землі в Україні.


Дата проведення: 24 вересня 2021 року


Місце зустрічі: IQ Business Center, вул. Болсуновська, 13-15


Час проведення: 09:00 – 17:30


Організатори: Асоціація адвокатів України та Law & Business Studio


Серед наших спікерів будуть: представник компанії Vodafone Україна, PepsiCo, McDonald’s Україна, Нова Пошта, Ernst & young, Директор департаменту офісу протидії рейдерству, та інші.


Що саме розглядатимемо:


- Податкова практика та Зовнішньоекономічна діяльність.


Дамо відповідь на актуальні запитання щодо зовнішньоекономічних операцій. Розповімо про останні судові практики з адміністративних спорів, практики з вирішення податкових спорів. Інтернет-послуги нерезидентів: як платити ПДВ за новими правилами. Поділимося корисною інформацією стосовно відповідальності за торгові борги підприємства та питання податкової амністії.


- Електронна комерція. Інтернет бізнес.


Останні тренди e-commerce в 2021 році. Розкриємо правові аспекти та перспективи розвитку E-менеджменту.


Надзвичайно важливе питання кібербезпеки, як захистити і зберегти цифрові активи – поради кращих спеціалістів, та як вберегти свій онлайн-бізнес від кібершахраїв.


Конфіденційна інфо: яку інформацію можуть надавати телефонні оператори України та на яких умовах?


Розкажемо останні судові практики з вирішення питань авторського права в онлайн-бізнесі.


- Торговельне право, митниця, спори щодо зовнішньоекономічної діяльності.


Розкажемо про останні судові практики у спорах щодо зовнішньоекономічної діяльності. Дамо практичні рекомендації з укладання договорів у ЗЕД.


Висвітлимо тему правового супроводу з забезпечення в міжнародній торгівлі та міжнародний арбітраж, як знайти активи. Розповімо як зняти арешт майна іноземних компаній.


- Інвестування. Міжнародна торгівля. Комплаєнс.


Вирішення інвестиційних спорів. Обговоримо тему відкриття ринку землі в Україні. Розповімо про безпеку державних реєстрів під час ринку землі. Зачепимо питання фінансового моніторингу 2021: суб’єкти, порядок проведення та хто несе відповідальність. Зрозуміємо разом із Вами питання банківського комплаєнсу, як елемент торговельного процесу.


Детальна інформація та реєстрація: https://cutt.ly/7m7wdYv


• З приводу партнерства:


Аксьонова Анна Дмитріївна, aksenova@uaa.org.ua, тел. моб.: 067 441 10 27


• З приводу питань участі та оплати:


Плотнікова Лілія Віталіївна, plotnikova@uaa.org.ua, тел. моб: 067 327 53 32


Партнеры: ЮК "AMBER", АО «Лещенко, Дорошенко і партнери», TEFFI Law Firm, Saivena Group, Elite Consult Group, ЮК «Правозахист України», Bossom group, Stron Legal Services, Pavlenko Legal Group, АБ «Сергія Пагера», Delta International Services.


До зустрічі на заході!

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 




 

 

 

мастер по стиральным > машинам в Одессе>

ремонт кофемашин>

 

 

 

 


Анонс номера
№13-24 | 04 грудня
Тема тижня:
Надрокористування
 
 

Юридичні компанії України

______________________________

     

______________________________